3 February 2014
Categorie: SEO
3 February 2014,
 0

Iedere website eigenaar wil meer bezoekers richting haar website trekken om zo populairder te worden en meer conversie te generen. Om je website beter vindbaar te maken kun je gebruik maken van SEO (search engine optimization) tactieken. Wanneer we het hebben over online marketing is er geen ontkennen aan dat SEO tactieken zeer effectief zijn om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. In de komende drie artikelen zal ik steeds een van de top 3 voordelen bespreken die je kunt behalen met zoekmachine optimalisatie activiteiten.

Toename internet activiteit

SEOEr is niemand met een website die de intentie heeft deze om deze af te schermen voor de buitenwereld. Een van de grootste voordelen die behaald kunnen worden met SEO is het vergroten van het verkeer richting jouw website. Dit wordt ook wel het vergroten van traffic genoemd. De kans dat de hoeveelheid bezoekers op jouw website wordt vergroot is reel aanwezig wanneer je investeert in SEO. Een succesvolle SEO campagne kan jouw website dan ook tot in de top 10 of top 20 van de meest populaire zoekmachine resultaten binnen jouw vakgebied brengen. Beeld je eens in, je zoekt iets of wilt iets te weten komen, zet de computer aan en zoekt in Google. Hoeveel pagina’s ga je af voor je overgaat tot het bezoeken van de website? Juist, vaak kom je niet verder dan de eerste pagina en ga je kort onder de betaalde posities websites scannen en indien ze geschikt lijken bezoeken. Meestal klik je dan op het een van de hoogst rankende websites.

Wat wil je dus als website eigenaar? Op de eerste pagina bij Google staan en het liefst zo hoog mogelijk! Dankzij het zoekmachine optimalisatie proces wat online marketing bureaus voor jou kunnen uitvoeren is dit mogelijk. Als resultaat van het SEO proces ga je dus hoger ranken, meer bezoekers aantrekken en uiteindelijk meer omzet genereren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.