Zoekmachine Optimalisatie en SEO is het zodanig optimaliseren van websites dat deze goed vindbaar zijn in de zoekresultaten. In Nederland worden websites het merendeel geoptimaliseerd voor Google. Niet zo verwonderlijk aangezien meer dan 96% van de Nederlanders deze zoekmachine gebruiken als zij op internet zoeken naar producten en diensten. Ben jij een ondernemer die producten en diensten op internet aanbiedt dan wil je klanten naar je website trekken. Zonder een goede positionering in de SERPS (een hoge Google ranking) wordt dit een lastige zaak. Wij helpen je graag met het behalen van jouw online doelstelling (en) middels onze zoekmachine optimalisatie diensten. Het duurzaam hoog ranken in zoekmachines is ons doel. Afhankelijk van jouw specifieke situatie helpen we je graag met het uitwerken en uitvoeren van een duurzame SEO strategie voor langdurige hoge posities in Google.

De SEO diensten van Moonshots

Moonshots is geen “full-service” online marketing bureau. Simpelweg omdat wij ons alleen richten op SEO en het verbeteren van de organische vindbaarheid van websites. Wij bieden de volgende zoekmachine optimalisatie diensten:

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Het optimaliseren van de organische (gratis) zoekresultaten in met name Google. We laten je hoger ranken en leiden meer bezoekers naar jouw website middels een duurzame SEO strategie.

Lees meer

Local SEO

Local SEO

Moonshots is gespecialiseerd in het verbeteren van de lokale vindbaarheid middels Local SEO. Deze manier van zoekmachine optimalisatie is onmisbaar voor lokaal opererende ondernemers.

Lees meer

Webdesign

Webdesign

Wil jij vanaf de basis met een SEO geoptimaliseerde website van start dan kunnen wij je zeker helpen. Wij ontwikkelen websites die vindbaar zijn én converteren.

Lees meer

Linkbuilding

Linkbuilding

Na het optimaliseren van de on-page factoren is het tijd voor off-page SEO middels handmatige linkbuilding. We bouwen sterke links naar jouw site.

Lees meer
Iedere website eigenaar heeft andere behoeften. Iedere website is anders. Iedere beoogde klantengroep heeft eigen behoeften. Met andere woorden, iedere SEO strategie is anders. Wij maken gebruik van een bewezen zoekmachine optimalisatie strategie die zich keer op keer weer bewijst. Onze strategie passen we aan op de wensen en behoeften van de klant en de markt waarin hij of zij opereert. Het bij ons altijd om maatwerk. Het team van Moonshots Marketing werkt dan ook samen met jou om tot het beste online resultaat te komen. Ons team van creatieve specialisten staat te allen tijde voor je klaar. Naast ons vaste team werken we met een aantal geselecteerde parttimers welke worden ingezet voor specifieke projecten. Om jou een idee te geven van onze manier van werken schetsen we hieronder de rode draad die leidend is in een SEO campagne.
  • * Huidige situatie in kaart brengen
  • * Heldere doelen stellen
  • * Onderzoeken welke acties er nodig zijn om die te behalen
  • * Online plan opstellen
  • * Open, eerlijk, gedisciplineerd en resultaatgericht werken


Wil jij net als onze klanten hoger ranken in Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.