SEO check

De SEO scan van Moonshots geeft inzicht in alle mogelijke verbeterpunten van jouw website. We analyseren je site op basis van een aantal factoren en geven aan hoe je deze kunt verbeteren. Het doel is om de organische rankings een extra boost te geven. Deze zoekmachine optimalisatie dienst meet jouw organische rankings en zet deze af tegen een viertal vaste onderdelen: i) Techniek; ii) Page load; iii) Content; iv) Linkstructuur. Je kunt besluiten om de verbeterpunten zelf door te voeren, het door je huidige ontwikkelaar te laten doen of het aan ons uit te besteden. Onze SEO scan richt zich op de volgende zaken:

Website techniek

De techniek van een website bepaald in grote mate de indexeerbaarheid ervan. In sommige gevallen wordt content niet of nauwelijks geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. Middels onze SEO scan krijg je direct te zien waar verbetering te behalen is. Na het doorvoeren van deze aanbevelingen wordt de site beter geïndexeerd wat bijdraagt aan hogere rankings in de SERPS.

Website Page Load

De gemiddelde tijd dat iemand een website bezoekt is minder dan 1 minuut. Dat betekent dat een website én de informatie moet geven die iemand zoekt én snel laad. Sinds enige tijd is de laadtijd van een website een van de ranking factors in Google. Middels een aantal geavanceerde tools geven we inzicht in de huidige laadtijd en geven we aan waar verbetering mogelijk is.

Website content

Content is datgene wat ervoor zorgt dat een website vindbaar is in zoekmachines. Met content bedoelen we tekst, afbeeldingen en alle andere zaken die gerelateerd zijn aan de inhoud van jouw website. Content is king. Zonder goede, unieke en voor de gebruiker waardevolle content is het onmogelijk om langdurig hoger te ranken in Google. In onze SEO scan gaan we dieper in op de content en geven we aan waar verbeteringen te behalen zijn.

Linkstructuur

Zowel de interne als externe linkstructuur zijn belangrijke rankingfactoren binnen Google. Zowel bezoekers als zoekmachines verwachten dat de linkstructuur optimaal en intact is. Middels een gedetailleerde omschrijving vertellen wij je waar verbetering te behalen is. Het uiteindelijke doel is om de organische vindbaarheid te vergroten en meer bezoekers naar jouw website te trekken.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?