Moonshots LogoMoonshots is een innovatief, creatief en vooruitstrevend zoekmachine optimalisatie bedrijf met een vesteging in Amersfoort en Amsterdam. Het is opgezet door pure internet en website liefhebbers. Bij Moonshots maken wij altijd tijd vrij voor zowel onze huidige klanten als potentiële nieuwe klanten. Moonshots hanteert een informele no-nonsense aanpak in al haar werkzaamheden en activiteiten. Wij communiceren altijd open en eerlijk over onze werkzaamheden. Deze eerlijkheid in combinatie met onze passie voor internet en online marketing maakt elke campagne tot een succes. Moonshots volgt de ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie op de voet. Elke ontwikkeling implementeren we eerst op onze eigen concepten om te bepalen of iets werkt of niet. Als we een techniek of activiteit zelf niet zouden gebruiken dan zetten we die zeker niet in voor onze klanten.

Naast het werk voor klanten richten wij ons op het lanceren van eigen e-commerce concepten. Wij hebben de skills om goed converterende websites vindbaar te maken en passen dit toe op tientallen concepten in uiteenlopende niches. Als echte online ondernemers zijn wij constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en online kansen die wij met beide handen aangrijpen. In de bestaanstijd van Moonshots hebben wij tientallen eigen concepten op duurzame wijze gelanceerd.

 

De oprichters van Moonshots

Mattijs Wijnmalen en Freek Jurg zijn de oprichters van Moonshots online Marketing en echte online ondernemers. Samen met een team van developers, schrijvers en linkbuilders vormen zij de motor achter Moonshots. Meer over de oprichters van Moonshots lees je in de onderstaande alinea’s, wil je de rest van het team ontmoeten? Kom dan eens op de koffie!

 

Mattijs Wijnmalen

Moonshots_MattijsMattijs Wijnmalen is een gedreven internet ondernemer met een passie voor online marketing en e-business development. Reeds tijdens zijn Bachelor is hij betrokken geweest bij de oprichting van verschillende internet bedrijven. Gedurende zijn Master International Business Administration heeft hij zich verder gespecialiseerd in het online marketing en SEO proces. Mattijs heeft een goed gevoel voor het uitwerken en commercialiseren van innovatieve internet concepten. Mattijs is creatief, ondernemend en streeft altijd naar meer kennis op het gebied van SEO. Binnen Moonshots is hij verantwoordelijk voor een veelvoud aan SEO werkzaamheden alsmede de kwaliteitsborging en strategie. Tezamen met zijn enthousiasme, humor en tomeloze inzet maakt hem dit tot de ideale online marketing partner.

 

Freek Jurg

Freek_fotoContent specialist Freek Jurg is medeoprichter van Moonshots Online Marketing. Tijdens zijn studie heeft hij als bijbaan ervaring opgedaan als content schrijver voor verschillende bedrijven, waarna het team van Moonshots hem halverwege 2013 heeft aangetrokken om als vennoot deel uit te maken van Moonshots. In 2011 ronde hij zijn Bachelor marketing en management in de veterinaire sector af en in 2013 behaalde hij zijn Master in Dierwetenschappen aan Wageningen Universiteit. Tijdens zijn Master heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van celbiologie, immunologie en biotechnologie. In 2012 is hij genomineerd voor de Tjeerd de Jong Award, een academische prijs voor excellente studenten. Zijn commerciële insteek, ervaring op het gebied van online marketing en biomedische kennis maken hem bij uitstek interessant voor het schrijven van content en ontwikkelen van concepten in de humane en veterinaire gezondheidszorg/farmacie. Naast zijn passie voor de medische wereld is Freek gespecialiseerd in de automotive niche waar hij als SEO expert werkzaamheden verricht voor een aantal grote bedrijven en werkt aan eigen concepten in deze niche.