SEO scanAan jou, als website (-) webshop eigenaar hoeven we waarschijnlijk niet meer uit te leggen waar je klanten naar je zoeken. 99% van alle Nederlanders zoekt naar producten, diensten of bedrijven via Google. Wil je dat deze (potentiele) klanten jouw website vinden, dan is een SEO campagne geen overbodige zaak. Zoekmachine optimalisatie in Amsterdam bij Moonshots dient om meer bezoekers en klanten naar je website te trekken. Hoe hoger de website in Google staat hoe meer mensen de website vinden. Zoekmachine optimalisatie is hét instrument om de online vindbaarheid in Amsterdam en ver daarbuiten te vergroten. SEO, voluit Search Engine Optimization, is een marketinginstrument dat werkt volgens het “pull-model”. In plaats van jouw potentiele doelgroep ongevraagd te ‘spammen’ met reclame breng je juist de gezochte informatie naar de klant toe. Dit maakt zoekmachine optimalisatie dé methode om klanten te trekken.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de essentie van onze dienstverlening. Ons doel is om jouw website hoger te laten ranken in Google. Met een uitgekiende SEO strategie maken wij jouw website beter vindbaar in zoekmachines. Vanuit Amsterdam vergroten wij jouw online vindbaarheid. Een duurzaam hoge positie in Google is ons doel.

SEO ContentEen SEO campagne bij Moonshots uit Amsterdam wordt uitgedacht op basis van een goed doordachte SEO strategie. De basis van een goede online vindbaarheid ligt in een gedegen zoekwoorden onderzoek. Dan hebben we het niet over een nietszeggende uitdraai op basis van de suggesties uit Google’s Keword Planner. Een zoekwoorden onderzoek bij Moonshots Online Marketing uit Amsterdam is onderdeel van een algehele SEO strategie. Naast een zoekwoorden onderzoek is het creëren van unieke en vooral informatieve content een belangrijk onderdeel van elke SEO campagne. Op basis van ons zoekwoorden onderzoek kunnen wij de teksten op jouw website aanpassen. Daardoor ga je hoger ranken op je focus keywords EN gerelateerde zoekwoorden. Inderdaad, dit betekent de online vindbaarheid vergroten en hoger ranken in Google op meerdere zoekwoorden.

Zoekwoorden onderzoek en unieke content

Zoekwoorden OnderzoekEen zoekwoorden onderzoek en unieke content is slechts de eerste stap in de goede richting. Een belangrijk en vaak onderschat onderdeel van zoekmachine optimalisatie en SEO is het technische deel. De technische structuur van jouw website dient tip top in orde te zijn. De technische structuur bestaat uit de broncode waarmee jouw website is gemaakt. Elke aanpassing moet uitvoerig worden getest en gecontroleerd voordat de wijzigingen definitief worden doorgevoerd. Het technische gedeelte van de zoekmachine optimalisatie van Moonshots uit Amsterdam wordt daarom eerst getest op een development server. Jouw website blijft dus altijd bereikbaar voor bezoekers. Je loopt geen omzet (en winst) mis doordat je site onbereikbaar is.

 Local SEO – Linkbuilding voor de lokale markt

Op het moment dat het zoekwoorden onderzoek, het creëren van unieke content en het technisch optimaliseren is afgerond is het tijd voor de volgende stap: link Local SEObuilding. Middels onze linkbuilding in Amsterdam diensten wordt linkwaarde voor jouw website gecreëerd. Moonshots uit Amsterdam biedt kwalitatief hoogwaardige linkbuilding diensten. Wij plaatsen backlinks op gerelateerde sites waardoor je beter vindbaar wordt in Google. Indien jij een bedrijf hebt in Amsterdam en met name de lokale markt penetreert dan kunnen wij je zeker van dienst zijn met Local SEO. We optimaliseren je website dusdanig dat deze hoger rankt in de lokale zoekresultaten van Google. Onze Local SEO strategie bestaat uit een bewezen en duurzame zoekmachine optimalisatie strategie.

SEO & Local SEO Resultaten

Moonshots behaalt aantoonbare resultaten voor onze klanten. Wij werken op een uiterst transparante manier en onderhouden gedurende de complete SEO campagne contact met jou. Bekijk ons portfolio en de goede testimonials maar eens.

Je kiest voor zoekmachine optimalisatie in Amsterdam bij Moonshots indien je:

  • op zoek bent naar resultaat
  • hoger wilt ranken in Google
  • meer bezoekers wilt trekken en meer sales wilt genereren
  • op zoek bent naar een transparante SEO partner
  • korte, direct lijnen prettig vind
  • geen zin hebt in formeel gedoe maar juist een persoonlijke en betrokken werkwijze waardeert

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. We komen graag bij je langs voor zoekmachine optimalisatie in Amsterdam (en uiteraard ook daarbuiten). Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier. Wil je liever met ons bellen? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte.